menu
Warenkorb

acrylic twisted cannabis bong

15.50
acrylic twisted cannabis bong

Hoogte: 33.3cm

Gewicht: 400 grams

Wat is een bong:
Een bong is in principe een waterpijp waarbij het mondstuk aan de bovenkant van de pijp zit .Als het mondstuk aan een slang of aan een extern buisje zit, dan noemen wij het een waterpijp.

Een bong roken is een van de schoonste methoden om marijuana of hashish te roken. Je krijgt namelijk, doordat de rook door het water gaat en hem filtert, veel minder schadelijke teren van (tabak en) marijuana of hashish binnen. Ze hebben wel veel minder teren dan tabak, maar toch zitten ze er in. Er zijn veel verschillende soorten waterpijpen, maar ze werken allemaal ongeveer op dezelfde manier.

Geschiedenis van de waterpijp:
Waterpijpen vinden hun oorsprong in het Osmaanse Rijk: eens een wereldmacht. Zij noemden de waterpijp ' Narghile '. Turkije is het enige wat van deze beschaving overgebleven is. Waterpijpen zijn in het Midden Oosten nog steeds erg populair. Zij roken er speciale tabaksoorten mee, zoals honing- en appeltabak. Het roken en delen van de waterpijp wordt hier gezien als een teken van vertrouwen en vriendschap

Rookwaar :
Gebruik geen tabak waneer je je eigen favoriete mix rookt. Gewoon puur roken is het beste. Als je puur rookt, creeer je een gevoel en effect dat intensiever en schooner is. Tabak geeft alleen maar een contra effect. In de Elephantos.com Smartshop kunt u ook verschillende rook mixes kopen.Deze rokers mixes zijn op legale kruiden gebaseerde tabak alternatieven.

In den Warenkorb

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, haben auch folgende Produkte gekauft:

Keramische Dragon Cannabis Bong
Keramische Dragon Cannabis Bong 19.50 produckt anschauen
Metal Small Amsterdam Smoking Pipe
Metal Small Amsterdam Smoking Pipe 5.20 produckt anschauen
Cubensis Pilz Zuchtbox
Cubensis Pilz Zuchtbox 37.50 produckt anschauen
Glass Trippy Headshop Smoking Pipe
Glass Trippy Headshop Smoking Pipe 14.85 produckt anschauen
acrylic bong twisted
acrylic bong twisted 15.50 produckt anschauen
Sorry, we have to ask.

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18
and agree to Elephantos's Privacy Policy and Terms and Conditions.

Yes, continue to the store!